Rohrlab | Kerst knutselen: creëer onvergetelijke herinneringen met Het Speelgoedpaleis
15755
page-template-default,page,page-id-15755,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Kerst knutselen: creëer onvergetelijke herinneringen met Het Speelgoedpaleis

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huis te decoreren, cadeaus te kopen en vooral veel quality time door te brengen met vrienden en familie. Wat is er leuker dan samen met je dierbaren knutselen en zo persoonlijke decoraties te maken? Bij Het Speelgoedpaleis vind je alles wat je nodig hebt om van je kerstknutseldag een groot succes te maken.

Waarom kerstknutselen zo goed is voor je gezondheid

Niet alleen is het leuk om samen creatief bezig te zijn, het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Bij het knutselen komt namelijk het hormoon dopamine vrij, wat zorgt voor een gevoel van voldoening en geluk. Bovendien verlaagt het stressniveau en helpt het bij het ontwikkelen van fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

Knutselen voor kinderen: creëer magische momenten

Kinderen vinden het geweldig om creatief bezig te zijn en zichzelf uit te dagen. Met kerst knutselen kun je ze in hun element laten zijn. Laat ze bijvoorbeeld hun eigen kerstboom maken, of maak samen persoonlijke kerstkaarten. Voor de allerkleinsten hebben we eenvoudige knutselpakketten met kleurrijke pompons en gekleurde linten.

Houd het simpel: 3 eenvoudige kerstknutseltips voor kinderen

 1. Verf een houten kerstboom en versier hem met pompons, glitters en stickers
 2. Versier een kerstbal met verf en plakstickers
 3. Maak rendieren van dennenappels door ze te verven en er stokjes en rood papier aan toe te voegen

Knutselen voor volwassenen: laat je creativiteit de vrije loop

Knutselen is niet alleen voor kinderen: ook volwassenen kunnen er enorm van genieten. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen kerstversiering maken voor in huis of om cadeau te geven. Of denk aan het personaliseren van adventskalenders en het creëren van delicate kerstkransen.

Creatieve tips: 3 ideeën voor volwassenen

 1. Maak een krans van eucalyptus takken en dennenappels
 2. Maak een feestelijke guirlande met lichtjes en ornamenten
 3. Pimp oude kaarsen met citroenzuur of glitters

Waarom kiezen voor Het Speelgoedpaleis?

Bij Het Speelgoedpaleis zorgen we voor hoge kwalitatieve producten, óók als het gaat om knutselpakketten en materialen. We bieden een groot assortiment aan waardoor er altijd wat leuks tussen zit voor iedereen. Bovendien kun je dankzij onze aantrekkelijke prijzen alles scoren wat je nodig hebt voor uitgebreid kerstknutselen.

Conclusie

Kerstknutselen is dus de perfecte activiteit voor jong en oud. Bij Het Speelgoedpaleis vind je alles wat je nodig hebt om je kerstknutselavontuur tot een succes te maken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog alles wat je nodig hebt en laat je creativiteit de vrije loop.

FAQ’s

 1. Heeft Het Speelgoedpaleis alleen knutselpakketten voor kinderen?
  Nee, we hebben ook knutselpakketten voor volwassenen.
 2. Wat is de levertijd van Het Speelgoedpaleis?
  Binnen Nederland kun je binnen 1 à 2 werkdagen rekenen op jouw bestelling. Zodra wij het artikel verzenden ontvangt u hiervan per e-mail een bericht samen met uw track & trace code.
 3. Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen?
  Neem contact met ons op via onze klantenservice en wij helpen u graag verder.